En hyldest til den danske hovedstad

Plakatserie af motiver med København i hovedrollen. Vandet går igen som motiv på alle fire plakater.
Den flotte arkitektur, der kendetegner hovedstaden – det moderne overfor de gamle klenodier som for eksempel kobber-spirerne og Rundetårn.
Den sammenhængende by og dens kvarterer ved vandet bliver bundet sammen af havnebusser og broer. Infrastrukturen betyder meget for Københavns sammenhæng. Tag nu metroen, der giver København noget enhver storby med respekt for sig selv ‘bør have’.
De kulturelle muligheder i København er mange. Og det bør de også være i en hovedstad. København er en forgyldt og priviligeret by.

Køb også motiverne som enkelte plakater i størrelsen 50×50 cm eller 30×30 cm. Plakat-serien kan evt. indrammes i en enkel sort træramme. Se priserne her på hjemmesiden – ved spørgsmål: kontakt mig gerne.
Du kan også købe hele serien som fire dobbeltkort, hvor motivet måler 14×14 cm – prisen er 150 kr (plus evt fragt).

Her ses fire københavner-plakater. I størrelsen 50×50 cm koster de indrammet i sortmalet træramme i alt 3.960 kr. (inkl 10 % rabat plus evt transport).

.

KONTAKT LeoAD

Motiver med slotte: 
Fredensborg, Amalienborg,
Rosenborg, Christiansborg, Frederiksborg, Kronborg, Eremitagen, Hirschholm og Borreby Gods

Andre motiver: 
Danmark, Køkkenet, Storebæltsbroen, København, Hovedbanegården og tog, Biler, biler, biler 😊 Jonas Vingegaard, Jumbo Visma og verdens største cykelløb 😊

Se formater og priser og se veninde-plakater, plakatserier og kombinationsmuligheder

Med pensel:
Malerier i akryl på lærred