Freelance grafisk designer – manden bag LeoAD

Jeg hedder Kristoffer Løve Østerbye. Jeg arbejder som freelance grafisk designer, er uddannet på Danmarks Designskole og har blandt andet tidligere arbejdet med design på Politiken som layouter, Art Director, infografiker og designsouschef. Derudover har jeg som freelance grafisk designer også løst diverse grafiske opgaver for private firmaer og offentlige instanser. I øjeblikket arbejder jeg som freelance grafisk designer.

I mit arbejde bruger jeg Adobes programmer, og billedbehandling i Photoshop er helt uundværlig. Ofte fotograferer eller tegner jeg selv. I det grafiske design lægger jeg vægt på at de historiske fakta er i orden – en kanon fra Kronborg, er for eksempel ikke bare en tilfældig kanon.

Få al denne erfaring fra en freelance grafisk designer, der nok skal få din opgave løst.
Og med et tilbud først, så du er sporet ind på, hvor vi er henne i kroner og ører.

Områder jeg beskæftiger mig med

  • Plakater og postkort. Her på hjemmesiden kan du få idéer til plakater og kort udefra de mange motiver, som kan bruges i flere forskellige størrelser
  • Infografik. Jeg forklarer vanskeligt forklareligt stof, da jeg har en baggrund som nyhedsgrafikker
  • Layout. En grafisk disciplin jeg er helt hjemme i og har stor erfaring med
  • Illustrationer har jeg lavet mange af, og de kan for eksempel være baseret på det grafiske design eller på maleri
  • Webmaster. Billedbehandling af de billeder du vil lægge ud på din hjemmeside. Tjek af forsiden – at den udtrykker det du vil med den
  • Foto. Jeg har fotograferet til mange opgaver – også foto af produkter. Foto er et godt visuelt virkemiddel og gør det grafiske design vedkommende. Derfor bruger jeg fotografi i mange af mine opgaver
  • Koncept og logo. Jeg har tidligere stået bag visuel udformning af materiale for de danske regioners kræftsekretariat. Jeg har også udviklet fire præmierede visuelle koncepter til Politiken – og derudover har jeg tegnet særdeles mange logoer
  • Maleri. Symbolsk og abstrakt. En ting har tit flere betydninger – og der findes ikke en forkert fortolkning. Jeg maler i akryl på lærred

.

KONTAKT LeoAD

Motiver med slotte: 
Fredensborg, Amalienborg,
Rosenborg, Christiansborg, Frederiksborg, Kronborg, Eremitagen, Hirschholm og Borreby Gods

Andre motiver: 
Danmark, Køkkenet, Storebæltsbroen, København, Hovedbanegården og tog, Biler, biler, biler 😊 Jonas Vingegaard, Jumbo Visma og verdens største cykelløb 😊

Se formater og priser og se veninde-plakater, plakatserier og kombinationsmuligheder

Med pensel:
Malerier i akryl på lærred