Lav selv en plakatserie

Find dine favoritter af nogle motiver. Et motiv kan selvfølgelig stå alene, men det kan tit kombineres med andre. Her følger nogle forslag til, hvad man for eksempel kan stille sammen:

Plakatserie med København og Danmark

Plakatserie der signalerer København og Danmark, med by-skyline og elektrisk tog i landskabet. Motiverne er kvadratiske og fås i størrelserne 50×50 cm eller 30×30 cm

Plakatserie med tre nordsjællandske slotte som motiv

De tre plakater vist her er blevet til udfra de fotografier, som jeg tager. Jeg gengiver fotografierne med nogle farver, jeg synes passer til stederne og den opfattelse, jeg har af dem.

Frederiksborg set nordfra søen. Buerne som er en væsentlig del af facaden, er skjult bag et voldanlæg i søen. På plakaten ses denne flotte detalje derimod : )

Fredensborg set fra haven og Parkens hovedakse modsat slotspladsen. Slottet er det eneste i Danmark, der ikke flager, når dronningen bor der.

Kronborg her set fra Øresund med kirkefløjen i centrum.
Det høje tårn er trompeter-tårnet. Man kan ikke rigtig forestille sig Kronborg uden det kararakteriske firkantede tårn – men det havde en gang et spir.

Størrelsen er 30×40 cm på Frederiksborg og Fredensborg eller 40×40 cm på Kronborg. Massivt og ægte egetræ med rigtigt glas, og hvid passepartout-kant indrammer motivet.

Inkl. moms lyder prisen for ’solo’ indrammede billeder med passepartout:
Frederiksborg eller Fredensborg:1.100 kr. pr. styk (30×40 cm)
Kronborg 1.300 kr (40×40 cm).

Men alt kan lade sig gøre – kontakt LeoAD og få et tilbud.

.

KONTAKT LeoAD

Motiver med slotte: 
Fredensborg, Amalienborg,
Rosenborg, Christiansborg, Frederiksborg, Kronborg, Eremitagen, Hirschholm og Borreby Gods

Andre motiver: 
Danmark, Køkkenet, Storebæltsbroen, København, Hovedbanegården og tog, Biler, biler, biler 😊 Jonas Vingegaard, Jumbo Visma og verdens største cykelløb 😊

Se formater og priser og se veninde-plakater, plakatserier og kombinationsmuligheder

Med pensel:
Malerier i akryl på lærred